Uskršnja zabava u bioskopu Cineplexx Promenada

Uskršnja zabava u bioskopu Cineplexx Promenada

U susret najšarenijem i najradosnijem prazniku, bioskop Cineplexx Promenada vas poziva da budete deo kreativnih radionica i igre koju je Little Door 404 – Escape Room za decu osmislio specijalno za najmlađe filmske sladokuse.  Za mališane smo pripremili poklon časopise Mali Zeka i Bubamara*, a Octopus by Univerzal nam je obezbedio šarene i specijalne materijale za farbanje jaja.

Veliki petak, 22. april, od 15h do 18h, obeležiće zajedničko farbanje jaja u holu bioskopa, uz tehnike koje do sada možda niste probali, dok ćemo u subotu, 23. aprila, jedan deo hola pretvoriti u pravu sobu za dečju Escape room igricu. Tada će mališani učestvovati u najuzbudljivijoj potrazi za nestalom čuvarkućom od 12h do 17h uz iskusni i popularni tim Little Door 404 Escape Room.

Cuvarkuca_Post

Uz specijalnu scenografiju i veoma zabavnu igru kroz koju vas pričom vodi jedan zeka, pokušaćete da pronađete nestalu čuvarkuću, crveno jaje koje se prvo farba- simbol zdravlja i blagostanja. Uskrs se ne moze proslaviti bez tog jajeta, zato vas pozivamo da ga pronađete i prijavite svoju ekipu putem poruke na Instagram ili Facebook profilu bioskopa Cineplexx Promenada.

Pored zabavnog programa koji je bespatan za sve, na repertoaru su i sjajne sinhronizovane avanture ,,Zečija akademija: nemoguća misijaja“, “Koko zeka i tajna mrkog hrčka“ kao i ,,Sonik 2“…