Veliku proslavu dve decenije EXIT festivala pojačavaju Robin Schultz, Satori live i Ece Ekren

Veliku proslavu dve decenije EXIT festivala pojačavaju Robin Schultz, Satori live i Ece Ekren

Nakon lansiranja velike nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih, EXIT objavljuje nova imena za proslavu dve decenije festivala. Hitmejker Robin Schulz, izuzetno cenjeni holandski umetnik srpskog porekla Satori live i nadolazeća house zvezda Ece Ekren svojim nastupima pojačavaju veliku proslavu 20 godina Exita, koja će biti održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Uz njih stiže i niz domaćih izvođača, koji zaokružuju program omiljene progresivne trance bine Gaia Trance Xperiment. Svi zajedno se pridružuju već ranije najavljenom nizu svetskih i regionalnih zvezda, među kojima su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Asaf Avidan, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Meduza, Solomun, Paul van Dyk, Honey Dijon, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, Marko Nastić i mnogi drugi. Osim novih imena, EXIT najavljuje i prodaju jednodnevnih ulaznica koja počinje od utorka, 1. juna.

Vodeći nemački DJ i producent Robin Schulz važi za najnagrađivanijeg nemačkog umetnika, osvojio je četiri najprestižnije nemačke ECHO nagrade, i nominaciju za Grammy nagradu. Neki od mega hitova kojim je osvajao prva mesta na top listama i sve veću ljubav publike su „Sugar“, „Prayer in C“, „Waves“, „Sun Goes Down“ i „Speechless“. Iza sebe ima više od 15 miliona prodatih albuma i singlova, preko četiri milijarde strimova i više od 250 zlatnih i platinastih tiraža širom sveta. 

12487146_1241269465889142_1353946049423640099_o
Robin Schulz

Satori je nedavno bio deo InfinitX projekta sa specijalnim koncertnim filmom „Satori na tvrđavi Golubac: Zvuci prošlosti“, koji je ujedno i najava njegovog novog albuma u Exitovoj produkciji. Neizmerno ceni balkansku etno muziku, i ta inspiracija će se prepoznati i na novom albumu i na predstojećem nastupu pred Exitovom publikom. Jakoj postavi pridružuje se i zvezda u usponu Ece Ekren, koju mediji zbog egzotičnog house zvuka porede sa njenim sugrađaninom Mahmut Orhanom, a prošle godine upisala je i nastup na Exitovom Life Streamu.

 Uz nove headinere kompletiran je i line up Gaia Trance Xperiment bine, čiju postavu pojačavaju Modern8 Live, Magnetik Live, Zyce Live, Flegma Live, Ectima Live, Pura, Stole, Zarma, Vlada, Buca i Filip Nikolaević, TeToure, Lazanya B2B DJ Lyabidelic i DJ Albert. Oni se pridružuju već ranije objavljenim Imaginariumu Live, Pionu Live, i DJ-ima Aquapipeu, DaPEACEu, Mandi, Mozzi i Chedi.

191459785_10159520861908698_1586683433247257830_n

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo ceni od 6.990 dinara, i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival. Pokrenuta je i popularna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, koja će biti dostupna do isteka veoma ograničenih zaliha.

Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica, po poklon ceni od 1.990 dinara, uz 50 odsto popusta, biće pušten u prodaju u utorak 1. juna, tačno u podne. U pitanju je jako ograničen broj ulaznica koji obično bude rasprodat za par sati, nakon čega se cena podiže. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

EXIT 2021 lineup po danima