Zaigrajte basket sa svetskim prvacima

Zaigrajte basket sa svetskim prvacima

Novi Sad je iznedrio neka od najvećih svetskih imena u basketu 3×3 i samim tim postao prestonica ovog sporta. Ljubitelji basketa će i ove godine od 29. maja do kraja avgusta imati priliku da prate 3×3 street ligu, ali i da zaigraju baket, od ove godine na novoj lokaciji – na terenu OŠ Đorđe Natošević u Starom gradu.

Svi ljubitelji basketa, bilo da se ovim sportom bave iz zabave, bilo da su amateri ili profesionalci, mogu da prijave svoju ekipu putem linka . Prijave su počele 24. maja.

Otvaranje sezone zakazano je za 29. maj od 19h, a osim nove i atraktivne lokacije, ovogodišnja 3×3 street liga donosi i razne propratne sadržaje. Novosađani će tokom otvaranja, osim u kvalitetnom basketu, uživati i u sjajnoj muzici koju donosi Rasheed Cake beats, u Puberaj koktelima, umetnosti grafita Street wise grafitera, ponudi Loft kafeterije i promociji Red bulla.

Svaki četvrtak u OŠ Đorđe Natošević rezervisan je za atraktivno takmičenje u basketu 3×3, a na terenu ćemo, osim basket majstorija imati priliku da gledamo i višestruke svetske prvake u ovom sportu.

Dokažimo još jednom da je Novi Sad prestonica basketa! Podržite 3×3 street ligu. Vidimo se na terenu ili na tribinama.