Cineplexx Promenada proslavlja svoj treći rođendan uz cenu filmova od 250 dinara

Bioskop Cineplexx Promenada proslavlja svoj treći rođendan uz neverovatnu cenu ulaznica od 250 dinara* i slavljeničku atmosferu! Pored fantastične cene ulaznica očekuje nas i nezaboravan provod uz muziku i dobro poznatu party atmosferu kakvu vam pripremamo zajedno sa DJ-evima radija AS FM u holu bioskopa.

Obezbedite svoje mesto na vreme na proslavi koja se ne propušta, u petak 19. novembra!

Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa Cineplexx Promenada uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru po slavljeničkoj ceni ulaznice. Najmlađi posetioci bioskopa imaće priliku da pogledaju omiljene animirane junake u filmovima ,,Porodica Adams 2“, „Fabrika snova“, „Moje slatko čudovište“ i mnogim drugim koji su sinhronizovani na srpski jezik!

Na radost ljubitelja sedme umetnosti, rođendan bioskopa Cineplexx Promenada uveličaće i najnoviji filmski naslovi kao što su „Večni“, „Prošle noći u Sohou“, zatim domaći film „Toma“ koji je pogledalo više od 800 000 gledalaca, „Južni vetar 2“, „Dina“, „Venom 2“ i mnogi drugi.

Karte po ceni od samo 190 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.

Rezervacija ulaznica za filmove sa rođendanskog repertoara nije moguća.

Karte su u prodaji.

*Cena ulaznice jedinstvena je za 2D/3D projekcije, dok se za 4D projekcije filmova računa MX4D doplata na sniženu cenu ulaznica