Cineplexx Promenada proslavlja svoj treći rođendan uz cenu filmova od 250 dinara

Cineplexx Promenada proslavlja svoj treći rođendan uz cenu filmova od 250 dinara

Bioskop Cineplexx Promenada proslavlja svoj treći rođendan uz neverovatnu cenu ulaznica od 250 dinara* i slavljeničku atmosferu! Pored fantastične cene ulaznica očekuje nas i nezaboravan provod uz muziku i dobro poznatu party atmosferu kakvu vam pripremamo zajedno sa DJ-evima radija AS FM u holu bioskopa.

Obezbedite svoje mesto na vreme na proslavi koja se ne propušta, u petak 19. novembra!

Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa Cineplexx Promenada uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru po slavljeničkoj ceni ulaznice. Najmlađi posetioci bioskopa imaće priliku da pogledaju omiljene animirane junake u filmovima ,,Porodica Adams 2“, „Fabrika snova“, „Moje slatko čudovište“ i mnogim drugim koji su sinhronizovani na srpski jezik!

Na radost ljubitelja sedme umetnosti, rođendan bioskopa Cineplexx Promenada uveličaće i najnoviji filmski naslovi kao što su „Večni“, „Prošle noći u Sohou“, zatim domaći film „Toma“ koji je pogledalo više od 800 000 gledalaca, „Južni vetar 2“, „Dina“, „Venom 2“ i mnogi drugi.

Karte po ceni od samo 190 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.

Rezervacija ulaznica za filmove sa rođendanskog repertoara nije moguća.

Karte su u prodaji.

*Cena ulaznice jedinstvena je za 2D/3D projekcije, dok se za 4D projekcije filmova računa MX4D doplata na sniženu cenu ulaznica