Festival “Ukusa – knjige, kafe i čokolade”

Festival “Ukusa – knjige, kafe i čokolade”

 

U petak, 12. Maja, tačno u pola dva, otvoren je i zvanično počeo prvi festival “Ukusa-knjige, kafe i čokolade“,u Novom Sadu. Festival traje tokom celog vikenda, odrzavava se u SKCNS  “Fabrika“, u organizaciji Udruženja Educom. VolimNoviSad.com  poziva sve ljubitelje čokolade, kafe a i knjiga da se družimo,da nešto novo naučimo i da razmenjujemo nova iskustva.

760 festival_ukusa

SUBOTA 13. MAJ

15:00h Kako učenje može da bude igra? Za decu od prvog do trećeg razreda I roditelje.
Radionicu vode predavači NTC centra I autori knjige “Branko I Stanko – U svetu atoma” Nemanja Bojanic i Vuk Rajovic. Radionica traje 90min, a u toku nje rade se NTC tehnike koje kod dece razvijaju funkcionalno razmisljanje i kreativnost. Trazice prave asocijacije na pojmove, sastavljace i resavace zagonetna pitanja pomocu tih istih asocijacija, trazice sakrivene reci u recenicama i jos mnogo toga. Obavezno prijavljenje na mejl preducom021@gmail.com zbog ograničenog broja učesnika.

17:00h Promocije knjige “Uzmite život u svoje ruke” Indire Popadić, priručnik za preduzetnike

18:00h Radionica “Kniga i Vino”, ulaz se naplaćuje 350 dinara I obavezno je prijavljenje na mejl preducom021@gmail.com zbog ograničenog broja učesnika. Kotizacija podrazumeva konzumaciju 4 vina.IGO_8621

NEDELJA 14. MAJ

13:00h Dunavska sonata – mini koncert

14:00h Kako učenje može da bude igra? Za decu od četvrtog do osmog razreda I roditelje.
Radionicu vode predavači NTC centra I autori knjige “Branko I Stanko – U svetu atoma” Nemanja Bojanic i Vuk Rajovic. Radionica traje 90min, a u toku nje radimo NTC tehnike koje kod dece razvijaju funkcionalno razmisljanje i kreativnost. Trazice prave asocijacije na pojmove, sastavljace i resavace zagonetna pitanja pomocu tih istih asocijacija, trazice sakrivene reci u recenicama i jos mnogo toga. Obavezno prijavljenje na mejl preducom021@gmail.com zbog ograničenog broja učesnika.

16:00h Radionica “ Slatki zalogaj NS”
Izrada i ukrašavanje mafina sa različitim ukusima i slatkim dodacima. Prezentacija izrade domaćih pralina.Učesnici ove radionice imaće mogućnost degustacije naših proizvoda, a nekoliko njih da zajedno sa nama i učetvuju u izradi mafina. Ulaz se naplaćuje 250 dinara I obavezno prijavljenje na mejl preducom021@gmail.com zbog ograničenog broja učesnika.

17:00h Promocija knjiga “Čarolija mog dede” Pipi Mile Dragice Račić

IGO_8630

https://www.facebook.com/festivalUkusa/

 

 

Vidimo se u “Fabrici”!!!!!