Film “Komedija na tri sprata” i pred novosađanima

Film “Komedija na tri sprata” i pred novosađanima

Filmsko ostvarenje “Komedija na tri sprata” nakon beogradske premijere, stiglo je i pred novosadsku publiku u bioskopu “Arena Sinepleks”.

Debitantsko ostvarenje rediteljke Sandre Mitrović “Komedija na tri sprata” najnoviji je naslov na bioskopskim repertoarima.

Nakon crvenog tepiha u holu bioskopa Sadra Mitrović nam je otkrila da  iako u naslovu filma stoji komedija ima i drugih žanrova; “Film se zove “Komedija na tri sprata” to je bio radni naslov, kada smo mislili da uopšte neće uopšte da bude komedija, tako da u bazi ima komedije, duhovit je nadam se, ali koketira i sa drugim žanrovima, drama, triler…”

GIR_6982

Film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Galerija likova – otudjenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne.

Glumačku ekipu čine Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Arena Cineplex.

Foto: Aleksandar Živaljev – girafonstudio