Green Love avantura se nastavlja u decembru uz velika muzička imena

Green Love avantura se nastavlja u decembru uz velika muzička imena

Nešto manje od dva dana deli nas do početka decembarskog izdanja Green Love festivala u Hali 2 Novosadskog sajma. Prvi deo održaće se 2. decembra i predvodiće ga dame – Rebekah, Assar i Endži, dok je nastavak zakazan za 9. decembar kada će nastupiti Metodi Hristov, RanchaTek i Miloš Vujović.

Na samom izmaku godine, kraljica tehna – Rebekah, ponovo se vraća u Novi Sad Evropsku prestonicu kulture kako bi ljubiteljima dobrog rejva podarila još jednu žurku za pamćenje. Drugog dana decembra, ova moćna dama, očaravajućeg talenta i umeća predvodiće noć za pamćenje. Čuveni birmingemski klub „Que” u njoj je probudio ljubav prema kvalitetnom tehno zvuku te tako predstavlja njenu polaznu tačku u karijeri, inspiracija su joj bili Dejv Klark, Derik Karter, Riči Hotin i Bili Nasti. U toku svoje muzičke avanture, duge 20 godina, delila je miks pult sa imenima ovakvog kalibra, te je zauzela mesto vodećih predstavnika tehno muzike na globalnoj sceni.

Rame uz rame, sa njom stajaće Assari, jedna od kreatora organizacije za promociju anderground elektronske muzike pod nazivom WIR, kao i Endži.

Nedelju dana kasnije, 9. decembra u Kulturnom centru Hala 2, publika će đuskati uz odličnog Metodi Hristova, RanchaTek i njegov fenomenalni zvuk i Miloša Vujovića koji ne prestaje da osvaja sve obožavaoce tehna.

Svi ljubitelji dobrog rejva, ulaznice mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima ili onlajn.