Green Love festival biće u znaku sjajne muzike Fernande Martins, Kataline i Asarri.

Green Love festival biće u znaku sjajne muzike Fernande Martins, Kataline i Asarri.

Zanosna crnka iz Brazila, tehno i hard di-džej, producentkinja – Fernanda Martins smatra se jednom od najuspešnijih žena na svetkoj elektronskoj sceni.
Njen talenat i harizma odmah su doprili do srca publike, pa su tako đuskali uz nju ljubitelji elektro zvuka širom sveta. Najpoznatiji klubovi i festivali, na čak tri kontinenta – u Evropi, Aziji i Americi nezamislivi su bez Fernandine muzike.

Green Love 2 2

Zahvaljujući neverovatnoj tehnici miksa, velikoj harizmi i njenom nepogrešivom umeću da zabavi i spoji ljude, ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U njenim setovima prožimaju se ogromna energija i snažan karakter, i vrlo je jasno da ona koristi svu fleksibilnost i svestranost koju joj tehno nudi.
Rame uz rame, isto veče nastupiće i mlada, talentovana Katalina, koja je počela u di-džej školi Vladimira Aćića i vrlo brzo je počela da osvaja srca novosadske publike. Sa njom će nastupiti i mlada nada di-džej scene koja nam stiže iz Subotice i koja će svakako začiniti atmosferu – di-džej Asarri.

Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.
Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com.
Do kraja godine, u Hali 2 Novosadskog sajma, imaćemo priliku da pored septembarskog, uživamo u još pet Green Love festivala, u posetu nam dolazi Hladno pivo, Mortal Kombat, Who see, Ajs Nigrutin, Timbe. Veliki maskenbal i Dragi Bravo žurka upotpuniće drugu polovinu avanture zvane Hala 2.