Pokloni za sve dame i zadivljujuća misterija rađena po bestseler romanu

Pokloni za sve dame i zadivljujuća misterija rađena po bestseler romanu

Ladies night događaj uz poklone i zadivljujuću misteriju snimljenu po bestseler romanu Delije Ovens “Tamo gde rakovi pevaju” zakazan je za četvrtak, 18. avgust od 20 časova, u bioskopu Arena Cineplex. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Povodom specijalne večeri za dame, partneri bioskopa pripremili su poklone za sve posetioce. Svaka dama dobiće komad Catrice kozmetike ili magazin Lepota i zdravlje, Story i Gloria. Najsrećnije obradovaće Vulkan izdavaštvo romanom po kojem je snimljen film.

LADIES-RAKOVI-Fb-Insta-post

,,Tamo gde rakovi pevaju” priča priču o Kaji, napuštenoj devojci koja je odrasla u opasnim močvarama Severne Karoline. Godinama su glasine o devojci iz močvare proganjale Barkli Kov, izolovajući pametnu i snalažljivu Kaju iz zajednice. Privučena dvojicom mladića iz grada, Kaja se otvara novom i zapanjujućem svetu. Ali, kada je jedan od njih pronađen mrtav, zajednica je smesta označava kao glavnu osumnjičenu. Kako se slučaj razvija, presuda o tome što se zapravo dogodilo postaje sve manje jasna, preteći da će razotkriti mnoge tajne koje su ležale skrivene u močvari.

U filmu ,,Tamo gde rakovi pevaju” glume Dejzi Edgar-Džouns, Tejlor Džon Smit, Haris Dikinson, Majkl Hajat, Sterling Mejser Junior i Dejvid Rasel Strater. Originalnu pesmu za film “Carolina” napisala je i otpevala Tejlor Svift.