Još 2 dana do kraljice rejva – Green love

Još 2 dana do kraljice rejva – Green love

Za samo dvs dana, u petak, 12. aprila Spensom će zatutnjati neponovljivi bitovi kraljice rejva Fatime Hajji.

Sa moćnim tehno zvukom, ona predstavlja pravu poslasticu za rejvere i veoma uspešno dovodi „dance floor“ do ludila na najvećim svetskim festivalima i u klubovima. Fatima veoma uspešno predvodi lejblova Taikatta, Standbite Music i Silver M čija izdanja dostižu sam vrh svetskih lista elektronske muzike.GREEN LOVE 3Ne manje važni, na ovoj spektakularnoj žurci, sa publikom će đuskati i TKNOSugar LobbyMilos Vujovic i RanchaTek.

Ulaznice po ceni od 1490 dinara, možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima ili putem ovog linka. 

GREEN LOVE 1

 Leto počinje uz rejv pod zvezdama

 Kako je Green Love festival i najavio, jubilej će se slaviti čitave 2019. godine. U junu, rejv čarolija će trajati dva dana, jer je 14. i 15 jun rezervisan za novi festival na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji.

I ovoga puta, najveća imena tehna nastupiće na dve bine: Velikoj – „Main stage“-u i maloj – „Friends  & Family stage“-u.

Prošle godine nastupali su UMEK, Ten Walls, Reinier Zonneveld, Petar Dundov, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, TKNO, Andrew Meller, Zwein, Concrete DJz i mnogi drugi.

Smešten između dva tehno grada, Novog Sada i Beograda i ove godine, festival sa sobom nosi brojna iznenađenja koja će sve verne rejvere baciti na kolena. Prva imena će uskoro biti poznata.

 Pogledajte kako je bilo prošle godine: https://www.facebook.com/watch/?v=1411060948994074

Ne propustite još jednu nezaboravnu žurku.