Ladies night događaj uz film ,,Gučijevi“ 25. novembra u bioskopu Cineplexx Promenada

Ladies night događaj uz film ,,Gučijevi“ 25. novembra u bioskopu Cineplexx Promenada

Iza jedne od najvećih i najznačajnijih međunarodnih modnih kompanija, koja je i danas simbol italijanske elegancije i smisla za biznis, stoji tragična istinita priča koja će vas ostaviti bez daha i to na večeri specijalno osmišljenoj povodom prikazivanja filma ,,Gučijevi“.

Ladies night događaj u bioskopu Cineplexx Promenada očekuje vas u četvrtak, 25. novembra od 20 časova uz piće dobrodošlice i specijalnu dekoraciju. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići, radi kontrole.

G_00924_RC Lady Gaga stars as Patrizia Reggiani in Ridley Scott’s HOUSE OF GUCCI A Metro Goldwyn Mayer Pictures film Photo credit: Fabio Lovino © 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.
G_00924_RC
Lady Gaga stars as Patrizia Reggiani in Ridley Scott’s
HOUSE OF GUCCI
A Metro Goldwyn Mayer Pictures film
Photo credit: Fabio Lovino
© 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

Fenomenalna glumačka postava očekuje vas u ovom ostvarenju. Dobitnici nagrade Oskar – Al Paćino, Lejdi Gaga, Džared Leto i Džeremi Ajrons i nominovan za nagradu Oskar Adam Drajver pod rediteljskom palicom ,,viteza režije“ Ridlija Skota podigli su priču do neslućenih visina, prepletenu intrigama, interesom, ljubavlju i tragedijom.

Sjajnoj atmosferi na Ladies night događaju osim pića dobrodošlice, doprineće i fantastični pokloni partnera bioskopa koji vas očekuju te večeri.

Ne propustite Ladies night događaj u četvrtak, 25. novembra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.