Ladies night uz novi film Miloša Bikovića ,,Hoću muža“ kao i pokloni za sve dame

Ladies night uz novi film Miloša Bikovića ,,Hoću muža“ kao i pokloni za sve dame

Specijalno veče za dame, Ladies night, biće održano u sredu, 23. marta u 20:30h u Areni Cineplex povodom komedije „Hoću muža“ u kojoj glavnu ulogu tumači Miloš Biković. Uz odličan provod, za svaku damu smo pripremili poklone. Karte su u prodaji.

Svaka posetiteljka projekcije u 20:30h u bioskopu Arena Cineplex dobiće komad šminke brenda Catrice, magazin Lepota i zdravlje, vaučere sa popustima u salonu Loft Parrucchieri by Petar Kostić i prodavnici Unitech, dok će najsrećnije poklon paketima obradovati Unitech i Loft Parrucchieri by Petar Kostić koji daruje besplatne tretmane za kosu.

Jedan od najpopularnijih naših glumaca Miloš Biković naći će se u ulozi Sergeja čiji se život potpuno menja nakon spontanog susreta sa novinarkom Ljubom.

LADIES-Muz-Fb-Insta-post

 

 

Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Ali taj plan se menja kada Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Pridružite nam se na još jednom uzbudljivom Ladies night događaju. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Trailer filma možete pogledati na ovom LINKU