Neša Bridžis u Domu kulture

Neša Bridžis u Domu kulture

Nenad Danilović A.K.A. Neša Bridžis, jedan od pionira srpke stand up scene donosi nam smeh i raspoloženje u Dom kulture u Novom Sadu u ponedeljak, 4. novembra. Karte po ceni od 700 dinara u prodaji su na blagajnama Gigstixa i online http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/9-pozorite/2872-nea-bridis .

Iza sebe u jedanaestogodišnjoj profesionalnoj karijeri ima preko 2000 nastupa i učesnik je mnogih velikih festivala kao i tv show emisija. Jedan je od najpopularnijih stand up komičara na Balkanu.NesaBridzis-Story-13294. novembra očekuje nas šou koji nosi naziv „Život“. Glavne teme nove predstave bave se njegovim detinjstvom, odrastanjem i životom do današnjih dana. Njegovi nastupi nisu samo izgovaranje  komičnog teksta, već i izuzetan scenski nastup praćen odličnim pesmama, što će Neša Bridžis dočarati i ovog puta.  Ovaj proslavljeni komičar voli da kaže da je “Stand up život i život je stand up”.

Mnogi se pronalaze u njegovim pričama o ljudima, njihovim karakterima, buntovnički i bez predrasuda otkriva i razgoliti svaku predrasudu među ljudima i voli da kaže “sve što vi niste, biću ja”.

Karte po ceni od 700 dinara u prodaji su na blagajnama Gigstixa i online http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/9-pozorite/2872-nea-bridis