Nova ekspozitura Alta banke u Novom Sadu

Nova ekspozitura Alta banke u Novom Sadu

30. maja 2022. godine počela je sa radom nova ekspozitura ALTA banke, u centru Novog Sada, na adresi Bulevar oslobođenja 81, koja će ujedno biti i svojevrsni regionalni centar ove finansijske institucije u Vojvodini.

Otvaranjem prve ekspoziture u Novom Sadu, ALTA banka je započela proces širenja svoje poslovne mreže i istovremeno omogućila dostupnost svojih usluga i u ovom delu naše zemlje, sa ciljem da stanovništvu i kompanijama sa teritorije Vojvodine i Novog Sada pruži profesionalnu uslugu i finansijsku podršku, nudeći široku paletu proizvoda i usluga.

2022-05-30_11-07-18DZ2_1714

Prisutnost u bankarskom sektoru od preko 40 godina, ALTA banka nastavlja sa novom vizijom i energijom, ostajući pouzdan partner građanima i privredi.

Povodom otvaranja nove ekspoziture, Predsednica Izvršnog odbora ALTA banke, dr Una Sikimić izjavila je sledeće:
„Zadovoljstvo mi je da smo u Novom Sadu, na izuzetnoj lokaciji otvorili novu ekspozituru ALTA banke, koja će ujedno biti i svojevrsni regionalni centar naše Banke u Vojvodini. Reč je o modernom prostoru koji će imati važnu ulogu u poslovanju ALTA banke. Širenje poslovne mreže jedan je od strateških ciljeva, koji će omogućiti da ALTA banka široj bazi klijenta približi svoje usluge i proizvode. Za ovu priliku pripremili smo posebne pogodnosti i akcijske uslove, o kojima se detaljnije možete informisati u prijatnom ambijentu naše nove ekspoziture. Radujemo se dolasku u Novi Sad, čvrsto verujući da ćemo kroz stabilno partnerstvo i dugoročnu saradnju izgraditi snažnu vezu sa našim klijentima“.