Drugi “Novembar Fest”– Novosadski festival kobasice i čvaraka održaće se od 15. do 17.novembra na Novosadskom sajmu (Hala br. 6, ulaz iz Branka Bajića), i okupiće proizvođače mesa i suhomesnatih proizvoda iz celog regiona.

U petak 15. novembra, prvog dana festivala, od 19.00 nastupiće tamburaši, a nakon toga, od 21.00 uslediće koncert “Garavog sokaka”.

Drugog dana festivala, 16. novembra, održaće se takmičenje u pravljenju kobasica, a od muzičkog programa tu je nastupMeškarkisa tradicionalnom slovačkom muzikom, nakon kojih će nastupiti lokalni tamburaši, a potom, od 21.00 i legenda tamburaške muzike –Zvonko Bogdan.

Trećeg dana festivala, u nedelju, 17. novembra, osim tamburaške muzike i takmičenja u pravljenju kobasica, od 18.00, biće organizovana Disnotor večera (All inclusive).

Napominjemo da će ulaz tokom tri dana festivala biti BESPLATAN do 18.00, nakon čega će se naplaćivati, i to već po ceni od 200 dinara.

Za vreme trajanja manifestacije, svi posetioci će uživati u nastupima tamburaških orkestara, kao i folklornih društava iz cele Vojvodine.

Ono što je specifično za ovaj festival je da će posetioci biti u prilici da prisustvuju procesu pravljenja kobasica i čvaraka, ali i da probaju sve te ukusne đakonije.

Posebna atrakcija biće takmičenje u pravljenju kobasica gde će svoja umeća ukrstiti timovi -vojvođanskih sela, novosadskih kvartova, medija, kompanija i sportskih klubova.

Festival organizuje kompanijaColor Media CommunicationsiUdruženje građana Best Fest, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Kupovina karata na sajtu Gigs Tix-a http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/11-festivali/2878-novembarfest .

Sve detalje programa možete saznati na  www.communications.rs/novembarfest2019