Srđan Jovanović prvi put u Areni Cineplex

Srđan Jovanović prvi put u Areni Cineplex

Jubilarnu godinu bioskopa Arena Cineplex  zaokružiće novi stand up nastup Srđana Jovanovića – “Mikrofonija” koji će biti održan u četvrtak, 23. decembra u 20 časova u najvećoj sali bioskopa.

Prvi put u bioskopu Arena ugostićemo jednog od najboljih domaćih zabavljača, prvog srpskog stand up komičara i voditelja kultne emisije “Mentalno razgibavanje” – Srđana Jovanovića. Povlašćena cena ulaznice za najbrže iznosi 700 dinara, dok će redovna cena iznositi 800 dinara. Pretprodaja traje do 17. decembra, te će od 17.12. ujutru ulaznice biti u prodaji od 800 dinara na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.  Kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme. Karte su već u prodaji.

SRKI_NS_1920x1080

Srđan Jovanović je naš talentovani glumac koji se uspešno bavi stand up komedijom, mameći smeh uz priče iz svakodnevice, igrajući se sa stereotipima, manama i glupostima na koje niko sa ovih prostora nije imun. Kaže da su mu okidač za smeh one teme u kojima se prepoznajemo, teme koje nas se tiču i dotiču, pojave koje nas nerviraju, frustracije, prepreke…

Humor je Srđanu doneo različite nagrade, između ostalih i za najboljeg mladog glumca na festivalu Dani komedije, nagradu “Ljuba Moljac” za najboljeg stand up komičara na festivalu monodrame u Zemunu, kao i nagradu za najboljeg komičara “Stand up Adria awards” u Skoplju.

Veče smeha u Areni zakazano je za 23. decembar u 20 časova. Obezbedite svoje mesto na vreme. Karte su u prodaji.