“Ubrzanje” stiže u Cinestar

“Ubrzanje” stiže u Cinestar

Novosadska premijera filma Južni vetar: UBRZANJE biće održana u sredu, 3. novembra, u CineStar bioskopu, u BIG šoping centru. Tim povodom će na crvenom tepihu ispred bioskopa CineStar od 19:40 prodefilovati i pokloniti se publici glumačka i ekipa filma, a zatim i svima u bioskopu koji su kupili ulaznice na vreme.

Posle više od tri godine čekanja, Maraš, Baća i Nenad vraćaju se u potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi. Ubrzanje je punokrvni triler, pun akcionih scena i neočekivanih zapleta. Film pomera granice u produkciji i kaskadama, a akcija traje gotovo bez prekida do odjavne špice. Radnja filma prati karijeru Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

FLJ_1298 (1)

Pored Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovane Stojiljković, Luke Grbića, pojaviće se u filmu i inostrana imena, velike bugarske zvezde Marian Valev i Zahari Baharov. Tu je i mlada britanska glumica Anastasija Everal. Režiju filma potpisuje Miloš Avramović, a zasluge za muziku u filmu idu kompozitoru Aleksandaru Ranđeloviću. Pored toga, publiku očekuje i nova pesma Slobodana Veljkovića Coby-ja.

Fenomen  Južni vetar  u svom prvom delu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film tokom prethodne dve decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije.

Nakon ekskluzivne premijere, koja će u holivudskom stilu biti održana u CineStar bioskopu, u BIG šoping centru, film će se naći na redovnom repertoaru Cinestara.