Uzbudljiva potraga u bioskopu Cineplexx Promenada

Uzbudljiva potraga u bioskopu Cineplexx Promenada

Povodom dolaska dugoočekivanog nastavka filma Escape Room pod nazivom Escape Room 2 – Bez izlaza“ na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada, u saradnji sa novosadskim liderom u popularnim igrama Room Escape, „Door 404“, organizovana je uzbudljiva potraga po celom bioskopu. Nagrada za tim koji za najkraće vreme završi Cinema hunt biće privatna bioskopska projekcija u Cineplexx Promenadi u Novom Sadu*.

Prijave putem privatne poruke na Instagram i Facebook profilu bioskopa Cineplexx Promenada su u toku. Broj timova je ograničen.

U četvrtak, 19. avgusta od 10h do 15h timovi od 2 do 5 ljudi takmičiće se za jedinstven osećaj gledanja odabranog filma sa aktuelnog repertoara na velikom platnu i to samo u krugu svoje ekipe.

Uzbudljivi Cinema hunt koji su osmislili masteri Room Escape igara doneće takmičarima mnogo zabave, novih zadataka i specifičan tip potrage u nesvakidašnjem prostoru bioskopa. Biće vam potrebna brzina i veština u rešavanju logičkih zadataka, raznih zagonetki i dobro zapažanje. Svoju ekipu možete prijaviti putem privatne poruke na Instagram ili Facebook profilu bioskopa Cineplexx Promenada.

Prijave traju do popunjavanja kapaciteta.

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi The Cube, Saw ili Cabin in the Woods što nisu nimalo loše reference sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.