Vikend Malaca 2. i 3. jula u bioskopu Arena Cineplex uz mnogo zabave i zaniljive poklone

Vikend Malaca 2. i 3. jula u bioskopu Arena Cineplex uz mnogo zabave i zaniljive poklone

Urnebesna animirana avantura „Malci 2 – Gruov početak“ donosi mnogo radosti i raznih sadržaja u centralni gradski bioskop, Arenu Cineplex, ovog vikenda, 2. i 3. jula. Pored uživanja u Malacima na velikom platnu, koje smo toliko dugo čekali, za svakog mališana smo pripremili poklon, besplatne kreativne radionice, face painting, druženje sa maskotom i maskenbal!

Vikend Malaca pružiće sjajnu zabavu, kako najmlađima, tako i odraslima uz brojne sadržaje. Tokom celog vikenda svako dete koje pogleda ovaj film očekuju razni pokloni kao što su poster filma, čuveni slatkiš pops u obliku Malca ili poklon od knjižare Octopus by Univerzal. Besplatne kreativne radionice i face painting biće organizovane oba dana od 15 do 18 časova, dok će nas 2. jula u to vreme posetiti i velika maskota Malca. U nedelju, 3. jula organizujemo i maskenbal od 15h do 18h, te svako dete koje bude kostimirano ili jednostavno obučeno inspirisano Malcima očekuje paketić od knjižare Octopus by Univerzal.

Vikend-Malaca-FB-post

Sinopsis filma:

U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru (Alan Arkin), Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro (da tako kažemo), a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi, Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.