Žurka i pokloni povodom premijere filma Elvis u Areni Cineplex

Žurka i pokloni povodom premijere filma Elvis u Areni Cineplex

Nakon dvanaestominutnih ovacija na Kanskom festivalu i sjajnih kritika, film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana, „Elvis“ stiže u Arenu Cineplex u sredu, 22. juna u 20 časova. Tim povodom biće organizovana Elvis žurka, uz muziku, specijalan ambijent i poklone za najsrećnije. Karte su u prodaji.

Arena Cineplex poziva vas na Elvis Party Night u sredu, 22. juna, pre filma, već od 19:30h. U holu bioskopa očekuje vas piće dobrodošlicespecijalna dekoracijafoto kabina sa zanimljivim rekvizitima i fantstična party muzika iz filma, dok će najsrećnije na njihovim sedištima dočekati originalni poklon iz filma. Fotografije iz foto kabine možete preuzeti odmah, uz piće i odličnu atmosferu se zagrejati za film, a od 20h uživati u biografskoj drami koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

287445959_5252852591430323_1205373367842553531_n

Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli. Glavne uloge tumače Ostin Batler i oskarovac Tom Henks.